Vad ofta man hör att någon i ens omgivning ska banta. Igen. En sak är säker då. När vikten pendlar har man inte funnit den livsstil som håller på ett varaktigt sätt och kanske är det därför bättre att fundera över den än att fokusera på att snabbt tappa några kilon för att sen återgå till de gamla invanda hjulspåren? För vad händer då? Jo, man går upp igen! Det visar ju tidigare erfarenheter.

En livsstil för mig är vanor som man orkar leva med hela livet, goda sunda vanor som gör kroppen glad och håller vikten där den ska. Fredrik Paulún har nyss utkommit med en ny bok som säger det jag tänker. LCHQ Lågkolhydratkost av högsta kvalitet heter den och kort handlar det om att dra ner något på kolhydraterna och välja kolhydrater av hög kvalitet. Inte en massa vägande och mätande. Inte en hungrig mage. Istället mat av sådan kvalitet som kroppen mår bra av, håller blodsockret stabilt och hungern på avstånd. På köpet följer då en bättre hälsa och faktiskt ofta också viktnedgång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>